Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 9.30, Sala Polivalentă din Dumbrăvița va găzdui cea de-a III-a ediție a Concursului național de dans sportiv. La eveniment vor participa cele mai performante cupluri de dansatori sportivi din țară.

Competiția se adresează fetelor solo, sportivilor din categoriile: debutanți, precompetițional, open, precum și concursurilor pe clase valorice. Dansatorii înscriși vor concura pe categoriile de varsta: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 de ani, la cele două secțiuni, standard și latino-americane.
Secțiunile includ: secțiunea standard - vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step și secțiunea latino - samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive.

Concursul de anul acesta va fi jurizat de peste 30 de arbitri naționali, reunind cei mai titrati arbitri din țară.
Veți avea ocazia să vedeți o competiție la nivel național, mulți dintre participanți fiind sportivi de talie națională și internațională cu rezultate remarcabile și în alte concursuri de profil. Frumusețea acestui sport, magia dansului, eleganța costumelor, emoțiile concurenților vă vor încânta cu siguranță.
Așa cum promiteam încă de la prima ediție, ne bucurăm sa aducem la Timișoara acest concurs și să păstrăm această tradiție”, au transmis organizatorii.

Gala concursului va începe de la ora 19.

Evenimentul este organizat de clubul de dans timișorean „MirtysDance”, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Consiliul Județean Timiș, Direcția pentru Tineret și Sport Timis și Primăria Dumbrăvița.

Ioana NICOLESCU