După o lungă perioadă de cercetare și experimentare coregrafică a fenomenului dansului din cluburile și festivalurile de muzică electronică în București, echipa TechnoTransaBodyBeats (TTBB) propune la Timișoara o discuție deschisă pe această temă, sâmbătă 12 octombrie ora 20, la saccade bar (strada Gheorghe Lazăr 9).

Pe lângă echipa TTBB: Admina (Dj, membră a CORP.), Tudor Chiliman (set-up lumini), Andreea David (coregrafă și inițiatoare a proiectului), Laura-Maria Ilie (Sofia Mandarin) (antropoloagă și cercetătoare TTBB), Maria Mora (performer și producător TTBB) sunt invitați să participe la discuție dj și producători locali, clubberi, raveri, și oricine e interesat de clubbing, dans și transă în cultura muzicii electronice.
Ne propunem să creăm un cadru deschis și informal în care să ne împărtășim practicile de lucru ce ne aduc împreună pe ringul de dans”, au transmis organizatorii evenimentului.

După discuție va urma un DJ set propus de Admina alături de intervenția TTBB și participanții la atelierul de dans techno ce a avut loc în perioada 7-11 octombrie la Timișoara.

Proeictul este realizat sub umbrela Asociației Unda. (I.N.)