Laura Bretan, tânăra soprană de renume internaţional, finalistă a concursului America`s Got Talent şi câștigătoarea concursului Romanii au talent în 2016, va urca pe scena filarmonicii din Timișoara. Concertul va avea loc duminică, 23 iunie, începând cu ora 20. 

De la arii de operă la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoţia pe care o transmite şi forţa cu care cântă. Artista a concertat pentru publicul din Germania, Italia, Elveţia, Marea Britanie, Israrel, Emiratele Arabe, Statele Unite ale Americii ş.a.

Pe lângă muzică, pasiune și muncă, Laura are și aptitudini literare. Când îi permite timpul, citește mult, dar și scrie. „Îmi place să scriu poezii, dar și să joc baschet cu prietenii mei. De mică am început să scriu poezii. Mi-a plăcut să stau pe afară și când priveam cerul albastru îmi venea câte o idee”, spune Laura.
Sunt foarte atentă cum vorbesc, nu am voie să țip și trebuie să am grijă să mă încălzesc bine înainte de a cânta. N-am avut niciodată probleme vocale și sper că nici nu se va întâmpla să am vreodată. Deocamdată nu lucrez cu nimeni, dar aș vrea să îmi găsesc pe cineva care să mă ajute să îmi perfecționez vocea”, adaugă solista.

La concertul din Timișoara, Laura Bretan îi are ca invitați pe Florentin Milcof și Alex Buneață.

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro, la Casieria Teatrului Național și Casieria Filarmonicii „Banatul”.

Ioana NICOLESCU