Teatrul Național Timișoara prezintă miercuri, 21 noiembrie, de la ora 19, spectacolul „Say It Now!”, de Mihaela Michailov şi Marcelino Martin Valiente, la Sala 2 a teatrului.

„Say It Now!” e rezultatul întâlnirii a două contexte culturale diferite, cel român și cel norvegian; în urma proiectului, un număr de 28 tineri provenind din medii sociale diferite au fost direct implicați în cinci ateliere de creație. Aceștia au dezvoltat împreună cu regizorului și trei dintre actorii teatrului o serie de povești proprii, exploatate ulterior pe scenă de regizor și un dramaturg.

Între rezultatele proiectului se mai numără un text nou de teatru, un spectacol de teatru nou, inclus în repertoriul Teatrului Național Timișoara, un film ce documentează atelierele, o campanie de conștientizare demarată în media, pe site-ul teatrului și pe rețelele de socializare, precum și un atelier realizat în parteneriat între Academia Națională de Arte din Oslo și Universitatea de Vest Timișoara, care va disemina rezultatele proiectului în Norvegia și România.

Biletele costă 40 și 60 de lei pot fi cumpărate de la agenţiile Teatrului din str. Mărășești nr. 2 şi de la Sala 2 din Parcul Civic, de marți până duminică, între orele 11-19, telefon 0256-201.117 sau online. (A.B.)