Joi, 20 septembrie, cu începere de la ora 17, până la ora 20, la Centrul Multifuncțional Bastion, din subordinea Consiliului Județean Timiș, situat pe strada Hector, nr. 4, în Bastionul Theresia, corpul C, se va desfășura o masă rotundă la care vor lua loc reprezentanți ai culturii bănățene, urmând să discute subiectul ce are titlul „Promovarea culturii bănățene în format tipărit -  cărți, monografii, albume, calendare”, în contextul în care municipiul Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Dezbaterea este organizată de Consiliul Județean Timiș și Editura „Banat Media Verlag”, întâlnirea urmând să creeze „cadrul necesar analizării posibilităților de promovare a culturii bănățene tipărite, atât pe plan local, cât și în spațiul european”, au transmis organizatorii prin intermediul unui comunicat mass-media. În sensul celor anterioare, directorul editurii, domnul Emil Banciu, va prezenta câteva exemplificări cu materiale deja editate.

Participarea la această dezbatere este deschisă tuturor celor interesați, în limita locurilor disponibile (50). Cei care doresc mai multe informații le pot solicita la numărul de telefon 0256/220 409 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cornel Seracin