Expoziția ce se va inaugura vineri, 11 mai, cu începere de la ora 19, la Centrul de Arte Diverse Misc, prezintă cu ajutorul a șapte fotografii, a șapte stiluri diferite și a șapte abordări personale, un subiect inepuizabil, „Femeia”. 

În expoziție vor fi prezente fotografii realizate de Luiza Alecsandru, Dana Moica, Livia Mihuț, Mariana Băcilă, Daliana Iacobescu, Adelina Gelu și Claudia Tănăsescu.

„Fiecare din cele șapte fotografe din Timișoara au interpretat o temă atât de vastă într-un mod profund personal, pentru că ele împărtășesc ideea că fotografia este în aceeași măsură un instrument de a descoperi lumea, cât și de a se descoperi pe sine”, au transmis organizatorii evenimentului.

Expoziția de fotografie reunește șapte mini-expoziții într-una, în genuri fotografice foarte diverse: conceptual, nud, documentar, abstract, instalație foto. Despre expoziție, la vernisaj, va susține un scurt moment oratoric de prezentare, conf. univ. dr. Lucian Ionică.

Expoziția este realizată cu sprijinul Centrului de Arte Diverse Misc., cu sediul în fosta Fabrică de Țigarete din Timișoara, care își propune revitalizarea culturală a cartierului Iosefin și în același timp susținerea comunității artistice locale.

Cornel Seracin