Teatrul Labirint Asylum este prezent, în premieră, la Teatrul Național Timișoara,  sambătă și duminică, 18 și 19 noiembrie, cu un spectacol construit din momente senzoriale de neuitat.  

Astfel, între orele 14 și 16, fiecare spectator va porni într-o aventură a simțurilor, ghidat de actorii de la Asylum, care îl vor ajuta să devină personajul principal al propriei povești. Parcurgerea traseului va fi individuală, urmând semnele, șoaptele, senzațiile și provocările lansate în labirint de constructorii momentelor artistice.

Acest eveniment vine ca rezultat al proiectului Experimental Re-Discovery, în care o echipă de 15 de oameni a participat la o serie de ateliere artistice de teatru clasic și teatru senzorial, muzică, dans, pictură, ca apoi să devină actori amatori în propriul lor spectacol de Teatru Labirint.

Intrarea la spectacol se face numai cu o rezervare facută în prealabil pe site-ul www.asylumlabyrinth.ro, incepând de miercuri, 15 noiembrie.

Spectacolul este realizat în parteneriat cu Teatrul Național Timișoara și Casa de Cultură a Studenților, cu sprijinul Primăriei Timișoara și susține Timișoara Capitală Culturală 2021.

A. BORBELY