Cu prilejul deschiderii expoziției de artă plastică a cadrelor didactice din județul Timiș, miercuri, 1 noiembrie, Muzeul Național al Banatului, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, organizează o conferință de presă. 

„Expoziția este rezultatul unui proiect județean anual, în colaborare cu instituțiile de tradiție din județ ce urmăresc promovarea și susținerea cadrelor didactice cu activitate în domeniul artei-plastice”, transmit organizatorii.

În cadrul vernisajului expoziției, se va desfășura și o prezentare de modă - Colecția „Tayo” - coordonată de designer doctorand prof. Corina Hadarag.

La inaugurarea expoziției sunt invitați să ia parte, cu lucrări de artă plastică, artiști ce sunt înscriși în asociațiile partenere „Romul Ladea”, respectiv „Prezent”.

Conferința de presă va avea loc la Bastionul „Maria Theresia”, cu începere de la ora 17, în cadrul acestei conferințe de inaugurare a expoziției, participă, curator Corina Cranciova, artiștii invitați și prof. Ladislau Domolki - Inspector Școlar pentru Activități Educative Școlare și Extrașcolare. 

Expoziția poate fi vizitată în cursul lunii noiembrie 2017, la Bastionul „Maria Theresia”, între orele 10-18. Intrarea este gratuită.

Cornel Seracin