„Vă aștept în 8 octombrie la «CONCERTUL PENTRU TIMIȘOARA», alături de marile nume ale muzicii rock timișorene și implicit naționale, să fim ÎMPREUNĂ în efortul nostru comun de a ajuta orașul pe care-l iubim și care a fost atât de greu încercat. 

Veniți să fim ÎMPREUNĂ, pentru Timișoara!” (Ilie Stepan)

 

„Am avut ideea să organizăm un concert pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma furtunii de duminică şi sunt foarte bucuros că am reuşit să organizăm acest concert în timp record. La eveniment vor concerta 12 trupe. Fiecare formaţie cântă pe gratis, va fi un concert de binefacere. În organizarea concertului s-au implicat imediat mai mulţi oameni inclusiv Marius Giura şi Emil Biebel. Am vorbit şi cu primarul oraşului, care susţine ideea. Acest concert este o dovadă de «să fim împreună». Vom fi ajutaţi şi de Ștefan Popa POPA'S şi vom face un apel şi la donaţii din partea unor firme. Uşor-uşor am început să construim proiectul şi spre bucuria noastră toţi au răspuns pozitiv. În fiecare moment apar amănunte. Asta ne dorim noi: să fim împreună. Show-ul va fi show. Noi cântăm pentru public, ei ne dau înapoi ce avem nevoie şi dincolo de empatia asta, ideea e să fim împreună ca simbolistică. Din biletul cumpărat ajutăm oraşul în care locuim. Vor fi 12 trupe super-tari ale muzicii din Timișoara şi din ţara asta. Vrem să creem un exemplu pe care să îl arătăm celor din altă parte, că putem fi uniţi in situaţii grele”. Acestea sunt cuvintele cu care, la începutul acestei săptămâni, Ilie Stepan a anunțat concertul-eveniment „Concert pentru Timișoara”. Și care concert s-a conturat aproape instantaneu: duminică, 8 octombrie, cu începere de la ora 15.00, în Piața Libertății. Lista formaţiilor care vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului „Concert pentru Timişoara“ este impresionantă: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, Melting Dice, Within The Nova, Faceplant, Rock Abil, ALL Friends Band. „Ne bucurăm foarte mult că am reuşit într-un timp atât de scurt să organizăm acest concert de binefacere. La apelul nostru au răspuns pozitiv o serie de oameni care ne ajută în organizarea acestui eveniment. Va fi un eveniment memorabil, la care participă muzicieni cu vârste între 14 şi 70 de ani”, a mai spus inițiatorul evenimentului.

Concertul, fiind unul caritabil, nu va fi gratuit. Prețul bileteleor urmează să fie stabilit în perioada următoare, iar după ce va fi finalizată identificarea pagubelor provocate de furtună se va şti exact unde vor fi donați banii încasaţi de pe concert.

George FLAVIAN

foto_Alin Zelenko