Cu ocazia zilei Sf. Valentin, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara invită îndrăgostiții, la teatru, considerând scena „locul potrivit pentru tensiune, drame, certuri și emoții exacerbate”.

De 14 februarie (Ziua Sf. Valentin, Ziua Îndrăgostiților), pe scena teatrului va avea loc o nouă reprezentație a piesei „Shakespeare, Sonnet 66”, în regia lui Kokan Mladenović, iar spectatorii care au achiziționat sau achiziționează două bilete pentru reprezentația acestui spectacol (din 14 februarie), vor primi două bilete gratuite pentru spectacolul „Detalii naive, total lipsite de profunzime din viaţa şi moartea unor spectatori”, în regia lui Radu Afrim, reprezentație ce urmează să aibă loc, sâmbătă, 18 februarie, la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, Timișoara.

Spectatorii care au cumpărat deja cele două bilete pentru spectacolul „Shakespeare, Sonnet 66” din 14 februarie, pot obține informații la casieria teatrului (str. Alba Iulia, nr. 2), la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0752111803, de luni până vineri, între orele 16-19 sau cu o oră înainte de începerea fiecărui spectacol. 

Cornel Seracin

Foto: afiș creat de Benedek Levente