Fanii din Timișoara ai lui Andre Rieu pot urmări concertul de la Maastricht al celebrului muzician în... Sala Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”. 

Proiecţia în High Definition va avea loc sâmbătă 23 iulie 2016, de la ora 20:45.

Având drept locaţie oraşul natal al artistului, decorul medieval al pieţei centrale din Maastricht conturează un spectacol extraordinar al maestrului olandez André Rieu, care este în elementul său pe scenă alături de bine-cunoscuta orchestra Johann Strauss, soprane, tenori şi invitaţi speciali. André Rieu, cunoscut drept „Regele valsului”, reuşeşte să încânte de fiecare dată publicul de toate vârstele, printr-un spectacol distractiv, plin de umor şi emoţie.

„În fiecare an găsim metode noi de a face concertul din oraşul meu natal să fie o experienţă unică, atât pentru spectator, cât şi pentru publicul care ne urmăreşte în cinematografe. Investim foarte mult timp, energie şi dragoste în crearea a ceea ce îmi place să numesc magia Maastricht”, spune artistul, referitor la spectacolul de anul acesta.

Exclusiv pentru audiența din cinematografe, gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, va face o introducere a spectacolului, iar la final îi va lua un interviu maestrului Andre Rieu, imediat ce acesta va părăsi scena marelui spectacol. Concertul lui Andre Rieu de la Maastricht 2016 se anunță a fi cel mai mare și spectaculos concert al artistului difuzat în cinematografe vreodată.

Concertul va dura aproximativ trei ore, cu o pauză de 15 minute. Biletele se vând la casieria Cinematografului Timiș, între orele 15-19. Prețul unui bilet este de 45 de lei. Rezervări și informații se pot obține și la telefonul 0734 776 035. (A.B.)