Hostel Costel, locul care aduce în Timişoara călători din toate colţurile lumii şi se implică activ în scena culturală timişoreană, aniversează patru ani de la înfiinţare. Evenimentul este marcat de două zile de petrecere în aer liber, cu trupe diverse. Aşadar, astăzi, la Căpiţe, vor urca pe scenă începând cu ora 22: Rapala (România), Mononome (Grecia) [Live Set] şi Marbert Rocel (Germania). Cea de-a doua zi, îi aduce pe Newgotti (România), de la orele 22, după care urmează dEbruit (Belgia) [Live Set], Claude aka FULGEANCE (Franţa), iar programul se incheie cu DJ Set-ul lui Dubase (România).
„Suntem bucuroşi că anul acesta îi avem printre parteneri pe Centrul German şi Institutul Francez, lucru care ne-a permis să aducem artişti de marcă, pentru prima oară, în Timişoara. De asemenea, mă bucură mult faptul că hostelul a făcut progrese an de an, am devenit cunoscuţi şi am reuşit să plasăm Timişoara pe circuitul internaţional al hostelurilor. Vom continua să ne păstrăm autentici şi să promovăm România aşa cum o vrem să fie. Vă aşteptăm la Karaşpete (băutura casei) la ora 24, la Căpiţe!”, ne spune Spiri, proprietarul hostelului.
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Timişoara, cu Institutul Cultural German şi Institutul Francez din Timişoara. Preţul unui bilet este de 10 lei în ziua de vineri şi de 15 lei sâmbătă. La achiziţionarea unui bilet pentru ambele zile, preţul se reduce la 20 de lei.
Andreea VASILESCU