Târgul de carieră „Angajatori de TOP” este unul de referință pentru piața de recrutare din România. Astfel, se concentrează un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă și peste 420 de specialiști din departamentul de Resurse Umane (HR) sunt prezenți la fiecare ediție. În cei nouă ani de experiență, peste28 de ediții au fost organizate și 1450 de companii participante, „Angajatori de TOP” devenind cel mai mare eveniment de carieră. 
Târgul de carieră reprezintă o oportunitate de a interacționa cu angajatorii și de a crea o impresie bună chiar înainte de un posibil interviu. Numărul oportunităților de carieră, diversitatea joburilor oferite și prestigiul angajatorilor prezenți în cele două zile au reprezentat principalele motive care i-au determinat pe vizitatori să participe la edițiile anterioare „Angajatori de TOP”.  Pentru companii, evenimentul este o modalitate eficientă de a cunoasște candidații, de a susține un preinterviu și de a acoperi pozițiile deschise.
În urma centralizării informațiilor primite din partea companiilor, aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite în urma evenimentului.
În această primăvară, târgul de carieră „Angajatori de TOP” va fi prezent prin trei ediții, în București și în Timișoara, dar și prin una națională, pe www.hipo.ro:
„Angajatori de TOP” Timișoara, 13 – 14 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT);
„Angajatori de TOP” București, 27 – 28 martie, Sala Palatului;
„Angajatori de TOP” Virtual, 30 martie – 19 aprilie, pe www.hipo.ro.
Evenimentele „Angajatori de TOP” vor cuprinde două zone special create pentru cei care sunt interesați de dezvoltarea lor personala și profesională, iar din discuțiile preliminare cu angajatorii vor fi deschise cele mai multe oportunități de carieră din ultimii trei ani:
TechTalks – este o secțiune special creată pentru cei interesați de industria IT, una dinamică în ultimii ani și cu potențial de dezvoltare în viitor. Publicul este format din profesioniști din domeniul IT, pasionați de tehnologie și de noutăți, alături de cei care se află în căutarea unui job sau vor să facă o schimbare în carieră; 
O serie de workshop-uri de carieră și dezvoltare profesională – reprezintă o modalitate eficientă prin care reprezentanții companiilor pot interacționa cu candidații selectați și se pot implica activ în dezvoltarea anumitor competențe ale celor prezenți.
Până în prezent au confirmat prezența peste 130 companii din arii diverse de activitate la unul dintre cele trei evenimente „Angajatori de TOP”, cu planuri mari de recrutare.  Angajatorii care vor să participe la eveniment, se pot înscrie contactându-ne la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 28 februarie 2015.
„Diversitatea oportunităților de carieră, numărul și prestigiul companiilor participante definesc evenimentul «Angajatori de TOP». În privința industriilor reprezentate de către angajatorii confirmați în această primăvară, am observat o creștere accelerată și un interes din partea companiilor din automotive, IT, «outsourcing» și «retail». Din discuțiile purtate până în acest moment cu angajatorii anticipăm o pondere echilibrată a numărului de poziții deschise pentru juniori și profesioniști. Companiile caută de la persoane cu până la șapte ani de experiență, care au capacitatea să coordoneze echipe, până la candidați «entry-level», studenți și absolvenți”, a declarat Larisa Blajut, managerul proiectului „Angajatori de TOP”.
Câteva dintre companiile care vor fi prezențe la evenimentele „Angajatori de TOP” din această primăvară sunt: Accenture — Adecco, Alcatel-Lucent, Allianz Worldwide Partners, Atos IT, ATOSS Software, Avira, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD-Groupe Société Générale, buw Romania, Computer Generated Solutions, Continental, DB Schenker, Dell, Deloitte Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Digital Education, eMAG, Endava, Ericsson, EY Romania, Genpact, Global Market Solutions, Hartl Connect, Hewlett-Packard, Huawei, Humangest Group, Infobest, IT Vizion, JTI Romania, Kaufland Romania, KFC, KPMG Romania, Lidl, L'Oréal Romania, Luxoft Romania, McDonald`s Romania, Microchip Technology, Microsoft, P&G, Philips, Raiffeisen Bank, RapidSolution Software, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, SSI, Stefanini Romania, Synygy, Teamnet International, TELUS International Europe, Toluna, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Valeo Lighting Injection, Wipro, WNS Romania, Xerox și Yazaki Component Technology —.
Începând cu 17 februarie, lista completă a companiilor și detaliile despre cele trei evenimente „Angajatori de TOP” sunt disponibile pe www.hipo.ro.


Despre „Catalyst Solutions”


Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și „employer branding”. Având o experiență de opt ani, compania adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din România, organizat bianual În București, Timișoara și Iași), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents România (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Career Innovation Week (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vânzări, marketing, IT&C, cercetare și inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranzilor din domeniul economic și tehnic distribuită în 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reunește 350 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, „cloud computing” și „big data”) și Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.