După câteva luni de pauză, Teatrul Auăleu urcă din nou pe scenă. Vineri, 17 iulie, în piaţa Sf. Gheorghe din Timișoara, va avea loc spectacolul „Mioriţa”. Reprezentația va începe la ora 21.30 și se adresează tuturor iubitorilor de teatru.

AUĂLEU este o antrepriză teatrală autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara. În 12 ani de existență, trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri.

Auăleu luptă să își păstreze demnitatea, se străduie să nu trădeze teatrul, scopul, principiile sale și rațiunea de a exista a unui spectacol pe o scenă.

Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei. 

Distribuţia piesei „Mioriţa” este următoarea : Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă, Muzica: Sol Faur

Înscenarea: Ovidiu Mihăiță.

Accesul se va face pe baza de înscriere, prin accesarea link-ului https://bit.ly/2VVFWCC, în limita a 100 de locuri disponibile. (I.N.)