În perioada 17-19 iulie 2020, în parcul Iulius Gardens, locația Family Plaza, va avea loc  Caravana cu Jocuri – primul festival din Timișoara dedicat în exclusivitate jocurilor, socializării, prieteniei și distracției. Jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității, vor oferi tuturor, de la mic la mare, un mod plăcut, provocator, de petrecere a timpului liber, afară, în natură. 

„În contextul actual, în care tradiționalele festivaluri de vară s-au amânat pentru anul viitor și socializarea este limitată, relațiile interumane fiind din ce în ce mai mult reduse la mediul online, ne-am întrebat ce anume le lipsește copiilor noștri și copilului din fiecare dintre noi. Am descoperit că lipsesc bucuriile copilăriei: joaca, prietenii, socializarea. Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, oferind mereu o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. De aceea, veți găsi în cadrul festivalului o mulțime de jocuri cu diverse tematici și pentru diferite categorii de vârstă, aranjate în cinci zone de joacă, împărțite pe categorii de vârstă și aranjate pe mese rezervate pentru trei persoane sau pentru câte o familie, la care veți putea participa în funcție de locurile disponibile”, spune Valentin Mihai, manager Happy Color.

Intrarea la eveniment este gratuită dar se va face prin înscriere online pentru un număr limitat de persoane, care pot să participe o singură dată pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat la 100, pe intervale orare. 

Evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de autorități.

Mai multe informații despre festival pot fi găsite de pagina de Facebook https://rb.gy/bdnx4r

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber. 

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate. (I.N.)