Au început înscrierile la concursul de artă fotografică și producție video „Timișoara Vibes”. Tema concursului din acest an este „frumusețile orașului, oferta de facilități și maniera de petrecere a timpului liber în Timișoara”.

Competiția se va desfășura până la 20 iulie și are două secțiuni. Astfel, participanții își pot arăta priceperea la fotografie sau video, după cum urmează:

  1. Secțiunea Artă fotografică - „Cele mai frumoase 100 de fotografii din Timișoara”
  2. Secțiunea Clipuri video - „Top cele mai frumoase 10 clipuri video cu Timișoara”

„Scopul urmărit prin organizarea acestui concurs este acela de a forma şi de a dezvolta simţul estetic şi artistic al iubitorilor de artă fotografică și de film, cunoaşterea şi promovarea valorilor orașului", transmit reprezentanții Primăriei Timișoara, care se ocupă de organizarea concursului.

Propunerile se vor depune online, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de  20.07.2020 conform instrucțiunilor din regulament (acesta poate fi consultat pe pagina de Facebook Evenimente Primăria Timișoara).

Premiile oferite sunt:

Artă fotografică: Premiul I – 2.500 lei, Premiul al II-lea – 1.500 lei, Premiul al III-lea – 1.000 lei, Zece mențiuni în valoare de 250 lei.

Clipuri video: Premiul I –  2.500 lei, Premiul al  II-lea – 1.500 lei, Premiul al  III-lea – 1.000 lei, Zece mențiuni în valoare de 250 lei net. (I.N.)