Sâmbătă, 13 iunie, începând cu ora 10, pe platforma asfaltată situată pe DJ 692, la doi km de la intersecția cu DN 69 spre Sânandrei, se va desfășura Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2020. Competiția are trei secțiuni: automobilism, drift și kart. 

Concursul este deschis și tuturor amatorilor pasionați de automobile și pentru orice tip de autoturism. Se pot înscrie piloții debutanți și avansați și pot concura inclusiv mașinile neînmatriculate.

Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19: făra spectatori, distanța între perimetrele standurilor pentru automobile (perimetrul = 20 mp) de minim 2 m, dotare cu materiale necesare pentru individualizarea standurilor (panglică, stâlpi susținere etc), acces doar pentru pilot, antrenor și maxim doi mecanici (dotați toti cu mască, mănuși și standul cu dezinfectant) care cu excepția timpului când automobilul este pe pistă sau pentru necesități fiziologice trebuie să rămân în perimetrul standului. În funcție de evoluția măsurilor anti-Covid 19 pot interveni modificări, care vor fi făcute publice în timp util.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Auto Club Rally Timiş şi de Comisia de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş.

 

Ioana N.