Cel mai mare târg de joburi din Banat își redeschide porțile pe 20 și 21 martie 2020, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.
Cea de-a 16-a ediție Angajatori de TOP Timișoara reunește 70 de companii pregătite să își întâmpine candidații cu peste 3.000 de oportunități de carieră. Indiferent de nivelul de experiență: profesioniști, middle-level, entry-level sau studenți, toți participanții au șansa de a-și găsi un job în domenii variate precum: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, automotive, vânzări, controlul-calității, resurse umane, logistică și transport și altele.
Conceptul acestei ediții, „Anul acesta ia taurul de coarne!”, încurajează participarea la târg a tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau vor să facă o schimbare în carieră. Studenții și proaspăt absolvenții din Timișoara pot alege din programele de internship sau trainee oferite de companiile prezente.
Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe secțiunea dedicată proiectului Angajatori de TOP Timișoara.
Printre punctele de interes de la această ediție se numără Arena de Consiliere în Carieră unde candidații pot primi feedback pe CV și sfaturi de la unii dintre cei mai buni specialiști în HR din piața locală, Arena Workshopurilor de Carieră unde participanții își pot dezvolta abilitățile atât din punct de vedere profesional, cât și personal și TechTalks Timișoara la care sunt așteptați toți pasionații de tehnologie și care presupune trei conferințe dedicate profesioniștilor și workshopuri IT adresate juniorilor.
O parte din companiile care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timișoara sunt: Atos, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Cognizant Softvision, Continental, Deltatel, dm drogerie markt, Filtration Group, Hella, Huf, Kimball Electronics, Nokia, Penny Market, PORR Construct, Raiffeisen Bank, RapidSolution, Virtual7, Visteon, Vitesco Technologies, Wipro, Yazaki Component Technolog.
Mai multe detalii despre companiile participante și formularele de înscriere la workshop-uri le găsiți pe site-ul de carieră www.hipo.ro. (A.B.)