Sub deviza „Punem lumea în mișcare” și cu ferma convingere că „doar împreună facem lumea mai bună”, a prins contur evenimentul caritabil „Înot nocturn”, care are ca scop integrarea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Astfel, în data de 14 decembrie, de la ora 19, Arena Aqua Sport din Timișoara va găzdui cea de-a doua ediție a manifestării.

Persoanele interesate să susțină această acțiune caritabilă, se pot înscrie la una din probele: înot cu ochelari opaci, stand up paddle în familie, trenulețul, înot (începători/ 1000 m/ 2000 m) și altele. De asemenea, se pot face donații în beneficiul Asociației Micile Comori (Centru de zi pentru copiii cu dizabilități) și al Asociației pentru capacitarea abilităților speciale – ACAS.

Evenimentul este organizat de Timea Somogyi și prietenii, care și-au propus ca dragostea, acceptarea, înțelegerea și empatia să definească acest eveniment caritabil.

Dacă avem inima deschisă spre a-i ajuta pe cei din jur este imposibil să nu observăm câtă nevoie este de noi în comunitatea în care trăim! Da! Este nevoie de fiecare om în parte! De ce? Pentru ca suntem unici avem abilități diferite , avem aptitudini diferite și resurse diferite... astfel, dacă ne unim și ne împletim toate aceste abilități pentru cei ce azi au nevoie, vă puteți da seama câte putem schimba în bine iar cei ce azi au nevoie vor deveni independenții de mâine și, de ce nu? cei ce vor putea ajuta la rândul lor!”, spun organizatorii.

Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

Ioana NICOLESCU