Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la Timișoara va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Târgului de Crăciun. Căsuţele amplasate în Piaţa Victoriei vor fi deschise în perioada 1 decembrie 2019 - 12 ianuarie 2020, iar în parcarea Modex, standurile cu produse alimentare vor funcţiona din data de 1 decembrie 2019, până în 5 ianuarie 2020.

Expozanţii care doresc să ia parte la Târgul de Crăciun se pot înscrie în intervalul 4 noiembrie - 15 noiembrie 2019, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin 2 (de luni până vineri, între orele 11-15). Documentele necesare înscrierii sunt: formular (word) de participare la Târgul de Crăciun; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat; copie contract de colectare şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

De asemenea, expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare.
Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele).

În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată, spun reprezentanții primăriei. (I.N.)