Toamna aduce o nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori, reunite sub titlul „Ora de teatru”. Evenimentul este derulat de Teatrul Național din Timișoara și a ajuns deja la a opta sa ediție.

Programul este conceput ca o modalitate de dezvoltare personală prin mijloace specifice teatrului, iar clasele sunt structurate pe grupe de vârstă.

Actori și regizori ai Teatrului Național din Timișoara îi vor ghida pe cursanți în această aventură care, explorând tehnici de relaționare cu propria persoană și cu cei din jur, prin metode specifice teatrului, au posibilitatea de a-și forma sau de a-și dezvolta abilități de comunicare și de autocontrol.

„Ora de teatru” va cuprinde patru grupe, structurate pe următoarele categorii de vârstă: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (începând cu 19 ani).

Înscrierile se fac de luni până vineri pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații: numele și vârsta, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Prima întâlnire a la Ora de teatru va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12, la Sala Mare a Teatrului Național, unde cursanții vor face cunoștință cu trainerii.

La fel ca în anii precedenți, cursurile din cadrul programului sunt gratuite.

Ioana NICOLESCU