S-a deschis pasajul auto de sub Iulius Town din Timișoara. Șoferii pot circula pe porțiunea de drum începând de luni, 2 septembrie. 

Pasajul, cu o lungime de 203 metri și o lățime de 26,5 metri, leagă bulevardul Antenei de Piața Consiliul Europei și are două benzi de circulație pe sens. Pereții pasajului sunt decorați cu picturi murale suprarealiste, realizate de artiști recunoscuți la nivel mondial pentru talentul lor în acest domeniu.

Construirea pasajului reprezintă soluția propusă de investitori pentru fluidizarea traficului în zonă și va fi donat Primăriei Municipiului Timișoara.

Al patrulea subpasaj al Timișoarei realizat în ultimii șapte ani este dat în folosință astăzi. Este vorba de pasajul de pe inelul 2 de trafic, ce leagă girația de pe Bd Antenei de lângă benzinărie de Piața Consiliul Europei.
Reamintesc, acest pasaj a fost realizat pe banii investitorului proiectului Iulius Town, condiție sine qua non impusă de subsemnatul la aprobarea acestui proiect, dată fiind importanța pe care o are pentru traficul din Timișoara, în înțelegerea noastră, inelul 2”, a precizat edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

Ioana NICOLESCU