Timișorenii sunt invitați la o nouă ediție a turneului caritabil de footgolf, The Kick-Cancer Footgolf, ce va avea loc în data de 8 iunie. Evenimentul se va desfășura la Remetea Mare, pe terenul de paintball. 

Haideți să vă arătați abilitățile sportive într-un eveniment destinat oamenilor care știu să petreacă timp frumos împreună, iubesc fotbalul, dar și golful și oferă un exemplu de implicare în comunitate”, transmit organizatorii evenimentului.

După cum sugerează și numele, footgolf este o combinație de golf și fotbal. Pentru a juca nu sunt necesare talente remarcabile de fotbal, ci doar abilitatea de a șuta mingea într-o gaură de 52,5 cm din cât mai puține lovituri. FootGolf este foarte popular la nivel global, în special în Regatul Unit, Olanda și Germania. Există chiar și o Cupă Mondială care a avut loc în 2016 în Argentina.

Persoanele care doresc să se înscrie trebuie să formeze o echipă de patru jucători (dintre care un capitan) și să aleagă un nume echipei. Taxa de participare pe echipă este de 280 lei, iar fondurile obținute în urma evenimentului caritabil vor susține proiecte în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de cancer.

Înscrierile se pot face la adresa web http://events.thelittlepeople.ro/footgolf/.

Evenimentul este organizat de Asociația Little People România.

 

Ioana NICOLESCU