Ziua Copilului va fi sărbătorită la Timișoara în Parcul Copiilor „Ion Creangă” și la Grădina Zoologică. Cei mici vor fi așteptați în parc cu fel de fel de activități, de la momente artistice până la momente sportive, începând cu 31 mai, de la ora 14, până în 1 Iunie, ora 20. Distracție va fi și la Grădina Zologică, unde accesul va fi gratuit în 1 iunie (program: orele 10 - 20).

Programul cuprinde jocuri interactive, plimbări de agrement pentru copii cu ATV-ul şi barca, atelier Teatrul Merlin, ateliere de pictură, modelaj, colaje şi grafică, atelier „Povestea firelor colorate”, pictură pe faţă cu Anca Basarabş, atelier „Paradisul Copiilor”, „Mega distracţie în lumea Super Eroilor”, activitate susţinută de Haziliţii, atelier Creativ cu baloane uriaşe de săpun.

Pe tot parcursul celor două zile copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Minnie şi Mickey Mouse.

În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să admire „dansul” baloanelor de săpun.

De asemenea, cei prezenți vor putea urmări vineri, 31 mai, între orele 15 - 20, un program folcloric ce se va desfășura pe scena din Parcul Copiilor.

 

Ioana NICOLESCU