Începând de luni, 6 mai, Podul Dragalina din Timișoara va fi închis circulației, informează autoritățile locale. Traficul va fi oprit până în data de 31 august, pentru executarea lucrărilor de consolidare și reabilitare a podului.

Comisia de circulație a municipiului Timișoara a dat aviz favorabil pentru închiderea traficului rutier pe bd. General Ion Dragalina (Podul Dragalina-Ştefan cel Mare), pe tronsonul cuprins între spl. Tudor Vladimirescu şi spl. Nicolae Titulescu”, transmit reprezentanții primăriei.

Pe toată durata realizării lucrărilor, firma executantă, SC Tehnodomus SA, are obligația de a lua toate măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, conform normativelor în vigoare.

Lucrările de pe podul Dragalina au început în vara anului trecut și urmau să fie finalizate în termen de zece luni. Proiectul prevede lărgirea tronsonului de circulație la patru benzi.

Valoarea lucrărilor sunt de peste 6 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Ioana NICOLESCU