Acțiunea care urmează să se desfășoare în Studioul „Artouching” este una în strânsă legătură cu Saint Valentine’s Day. Pentru că Valentine’s Day este despre IUBIRE, iar „pentru că iubirea își are originea în interiorul ființei și se revarsă asupra universului exterior”, organizatorii acestei acțiuni, invită participanții la o introspecție pe tema iubirii.
Atelierele vor fi ghidate de Livia Mateiaș și se vor desfășura în cadrul studioului „Artouching”, miercuri, 13 februarie, joi, 14 februarie și vineri, 15 februarie începând cu ora 18.
Participanții la această acțiune vor putea realiza propria pictură, o pot păstra sau dărui persoanei iubite. Organizatorii acestei acțiuni vor oferi participanților materialele necesare, dar și o atmosferă relaxantă. Pentru participare, contribuția este de 50 lei de persoană, sau 80 de lei pentru două persoane. Locurile sunt limitate, pentru rezervare se poate suna la numărul de telefon 0747 618 136, sau se poate trimite un e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Cornel Seracin
Foto: www.facebook.com/artouching