„Front Row Events” revine la Timișoara, duminică, 4 noiembrie. De această dată, show-urile de stand-up comedy vor fi realizate de Badea, Bordea și „Micutzu”, iar cu ocazia acestor show-uri, grupul a decis să se implice și în viața socială a municipiului Timișoara. 

Grupul de stand-up comedy, „Front Row Events” a legat un parteneriat cu Politehnica Timișoara, care, de câțiva ani, organizează prin intermediul Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, o acțiune caritabilă în preajma Sărbătorii Crăciunului, pentru ajutarea familiilor defavorizate din Banat.

„«Front Row Events» trăiește din bucuria oamenilor. Organizăm spectacole de stand-up comedy în țară și afară pentru că vrem să le aduce românilor zâmbetul pe buze. Ne încântă să oferim momente de bucurie oamenilor, care, pentru câteva zeci de minute uită de orice și râd din suflet. Cred că acțiunea pe care o fac cei de la A.S.U. Politehnica Timișoara se aliniază valorilor noastre și e o ocazie excelentă să aducem o bucurie oamenilor, nu doar prin spectacolele de comedie, ci printr-un ajutor real oferit celor aflați în nevoie”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Victor Balaniuc, co-fondator „Front Row Events”.

Așadar, spectacolul de stand-up comedy, susținut de „Front Row Events” va avea loc în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, cu începere de la orele 17:30 și 21:30. Cu ocazia acestui spectacol, componenții grupului de comedie invită spectatorii care participă la acest show să doneze la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, jucării, dulciuri etc. Acolo va fi amplasată o urnă în care vor fi colectate donațiile și vor fi mai apoi predate celor de la A.S.U. Politehnica Timișoara, pentru a fi împărțite familiilor care au nevoie de o bucurie cu ocazia Sărbătorii Crăciunului 2018.

„Front Row Events” a susținut în vara acestui an primul spectacol la Timișoara, aici încheind un turneu pe care l-a desfășurat în 30 de orașe din 13 țări ale Europei. Au fost peste 60 show-uri la care au participat 25.000 de spectatori. 

„Cei care vor să ajute prin donații familiile defavorizate din zona Banatului sunt așteptați la Sala «Olimpia» în intervalul orar în care se desfășoară evenimentul pentru a lăsa donațiile în urnele pregătite pentru colectarea lor. Mii de mulțumiri pentru că vă pasă!”, au transmis organizatorii evenimentului prin intermediul unui comunicat de presă. 

Bazele „Front Row Events” au fost puse la Timișoara acum un an. Menirea acestui grup este să aducă o schimbare pozitivă în viaţa românilor din străinătate, dar și din țară. Astfel, de la momentul în care conceptul de „Front Row Events” a fost creat, el s-a bucurat de o dezvoltare susţinută şi permanentă.

Cornel Seracin