Zilele de naștere sau cele onomastice ale celor dragi nu se uită niciodată și chiar dacă se uită, rețelele de socializare sunt întotdeauna acolo să vă amintească. Pe cât de importante sunt, pe atât de bucuroși ar trebui să îi faceți pe cei sărbătoriți. În afară de prezența la eveniment, care are o însemnătate deosebită, și cadoul oferit trebuie să fie pe măsură, corect? Așa că, dacă nu aveți idei despre ce i-ați putea oferi persoanei dragi la o asemenea sărbătoare, v-am pregătit în acest articol câteva idei cu care puteți fi siguri că nu veți da greș.

1.       O agendă

Care este obiectul care salvează pe oricine din situațiile critice și din crizele de timp de care cu toții aveți parte? Agenda, nu e așa? Ea ține locul unui erou atunci când vine vorba de organizarea timpului sau de ideile pe care vi le propuneți să le puneți în practică. Nu ocupă prea mult spațiu, poate fi purtată oriunde și nu șterge informații, iar foile din ea nu se rup decât cu voia voastră. Cam așa se poate descrie o agendă. Este utilă și în același timp poate fi un accesoriu numai bun de asortat cu ținuta. După toate acestea...ce credeți? Ar fi o idee bună o agendă drept cadou pentru o persoană îndrăgită de voi? Și nu orice agendă, una care să surprindă, evident. Dacă vine vorba de agende 2019 preț, nu trebuie să vă faceți griji. Le găsiți la prețuri accesibile. De pildă agenda Vintage (ideală pentru o persoană care preferă acest stil), agendă din gama Lux (pentru cei care adoră luxul și se regăsesc în el) sau agendă din gama Eco ( potrivită pentru fanii naturii și cei care adoră texturile de tip lemn). Iată-le în imagini!

 

Dacă vă întrebați unde le găsiți, aflați că Atelierele UNIKA sunt ,,de vinăpentru aceste modele!

 

 

 

2.       Un portofel de călătorie

Când întrebați pe cineva care este hobby-ul său preferat, ce răspunsuri primiți de cele mai multe ori? Călătoria, nu e așa? Oamenii preferă să viziteze lumea pentru relaxare, pentru cunoașterea diferitelor culturi, pentru distracție sau pentru simplul fapt că simt nevoia să schimbe aerul. Unii călătoresc chiar și în interes de serviciu. În afară de geantă de voiaj sau troller, de ce anume mai are nevoie un înfocat al călătoriilor? Nu cumva de un portofel de călătorie? Evident că nu este ca un portofel obișnuit. El are buzunare pentru documente, pentru a împiedica riscul de a le pierde și un buzunar generos pentru bani. În plus, are și o curea care permite purtarea lui pe umăr. Siguranță și stil! De asta se va bucura sărbătoritul vostru dacă îi veți oferi acest cadou.

 

 

 

 

 

3.       Suport pentru telefon

Obiectul care provoacă dependență în zilele noastre este telefonul și de asta este conștientă toată lumea. Smartphone-urile au ajuns să fie folosite nu neapărat de nevoie, ci pentru simplul fapt de a verifica notificările sau orice altceva inutil adesea. Atunci când cineva se află la birou, telefonul este folosit și mai mult. De data aceasta, în scop profesional. Cu ce cadou puteți surprinde pe cineva care își desfășoară activitatea la birou? O idee ar fi suportul pentru telefon. Astfel, telefonul nu se va zgâria și nu va cădea. Fără riscuri, deci fără griji.

Prin urmare, idei există. Trebuie doar să știți unde să căutați. În plus, luați aminte: nu din valoarea cadoului rezultă gradul de fericire, ci din utilitatea și ingeniozitatea lui. Așa că, spor la cumpărături!