„Într-un context în care «fuga» după talente și reținerea acestora în cadrul companiilor reprezintă o provocare în rândul managerilor și specialiștilor de resurse umane, iar generația millennials învață mai degrabă prin prisma jocurilor și a aplicațiilor on-line, psihologia și tehnologia sunt ingredientele obligatorii ale oricarei soluții de învățare/engagement de success. Dacă ți-am stârnit deja curiozitatea, vino la workshop-ul meu, de la HR Summit Timișoara, din 26 aprilie, pentru a afla practici de succes prin care investiția în oameni, se poate transforma cu succes în atitudinea și comportamentele dorite de către angajatori”, declară Cosmin Joldeș, Senior Consultant, Trainer & Coach Equatorial.

Cosmin vine în ajutorul companiilor în procesele de definire a strategiilor, de realizare, implementare a programelor gamificate de training, engagement și de dezvoltare organizațională, dinamica de grup, dezvoltare personală în leadership și business development. Are peste 20 de ani de experiență în business development, din care peste 6 ani în Europa Centrala și de Est. Cosmin a implementat proiecte de dezvoltare organizațională în companii din mai multe domenii: farmaceutic, industrial/automotive, construcții, petrolier & energetic, financiar-bancar, media, retail, IT & telecomunicații.

Cosmin este speaker în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit unde discută despre „The Power of Play”: engagement prin psihologie si tehnologie.

Strategii inovatoare de recrutare: atragerea de candidați informați

Perioada întrebărilor predefinite: Unde te vezi peste 5 ani?sau De ce vrei să pleci de la actualul job? a apus în favoarea unor strategii de recrutare mult mai creative. Transmiterea mesajelor personalizate, organizarea de evenimente pentru candidați și luarea în calcul a recomandărilor angajaților sunt doar câteva dintre modalitățile de recrutare pe care HR-ii le folosesc în prezent. Cum atragem candidați informați? 

„Undelucrăm.ro funcționează ca un one-stop-shop pentru candidații care vor să afle informații în timp real despre companiile în cadrul cărora își doresc să activeze. În același timp, este soluția perfectă de employer branding pentru angajatorii care vor o targetare cât mai eficientă”, declară Costin Tudor, Fondator Undelucrăm.ro.

Cu o experiență de peste 13 ani în IT & Customer Satisfaction și de 6 ani antreprenor, Costin vine la HR Summit Timișoara, unde discută despre strategiile inovatoare de recrutare în 2018 și atragerea de candidați informați. 

Boost your Employee Engagement through CSR

Oricât de motivante sunt salariile mari și indemnizațiile de vacanță, crearea unui mediu de lucru plăcut necesită mai mult decât atât. CSR este al treilea cel mai important driver al angajamentului angajaților, potrivit unui studiu realizat de Towers Global Workforce (2007-2008), iar reputația organizațiilor pentru CSR este un factor important de recrutare și retenție a aganjaților. 

Implicarea în inițiativele CSR este un câștig pentru organizația în sine, contribuind la îmbunătățirea imaginii publice prin oferirea unor evaluări pozitive și, pe de altă parte, menține o stare de bine a angajaților, dându-le sentimentul de mulțumire care vine odată cu a fi parte dintr-o inițiativă care servește așa numitul greater good. Încadrul HR Summit Timișoara, RistenaVegheș, HR Manager Litens Automotive Eastern Europe împărtășește din experiența sa referitoare la transformarea conceptelor abstracte de CSR și Employee Engagement în instrumente de lucru la îndemâna oamenilor de HR. Eu mă implic. Tu te implici. Noi ne implicăm (CSR & Employee Engagement) este titlul prezentării pe care Ristena o va aborda în cadrul conferinței. 

Cu experiență de 15 ani în resurse umane (majoritatea dedicați industriei automotive), Ristena este un profesionist cu reputație excelentă în recrutare, people development și training. Pasionată de abordări diferite ale HR- ului, a dobândit o experiență complexă în employer branding și marketing în HR. În plus, a explorat și „exploatat” metode pragmatice de stimulare a nivelului de implicare a angajaților și a „experimentat” aplicabilitatea practică a conceptului de corporate social responsibility în dezvoltarea strategiilor de HR.

Despre HR Summit - The SuperHeRoes Conference

Conferința de resurse umane HR Summit Timișoara are loc pe 26 Aprilie 2018, în incinta Hotel NH Timișoara. Partenerii conferinței sunt: NN, Mușat și Asociații, Equatorial, IAP Attornyes. Detalii despre speaker și agendă sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentui: www.timisoara.hrsummit.ro