De mai bine de patru ani, cea mai mare comunitate a HR-ilor din zona Banatului se reunește la Conferința de Resurse Umane HR Summit. Noua ediție de la Timișoara, care are loc pe 26 Aprilie 2018, îmbunătățește conceptul deja consacrat prin alinierea la cerințele pieței, subiecte de interes, speakeri internaționali și publicuri țintă emergente. Concret, structura evenimentului din această primăvară cuprinde câteva secțiuni noi, menite să răspundă necesitaților publicului bănățean.

„Propunem o politică de HR proactiv: dezvoltăm, educăm, implicăm. HR Summit înseamnă dezbateri constructive, know-how internațional adaptat nevoilor locale, networking și orientare spre noile tehnologii. În acest an propunem tematici precum: gamification, leadership, modalități de retentie a angajaților, brandul de angajator, dar și aspecte care țin de dreptul muncii sau implicațiile software în HR”, declară Bianca Tritean, Project Manager HR Summit.

Workshop-urile aduc în atenția specialiștilor de resurse umane din Timișoara două secțiuni importante: The Heart of Leadership și IT Industry Challenges. De ce punem accent pe aceste două aspecte?

Una dintre preocupările principale ale companiilor este creșterea și promovarea internă. Indentificarea corectă a talentelor, retenția acestora și implicarea managementului în rezvoltarea acestora duce la consolidarea brandului de angajator. The Heart of Leadership se adresează HR Managerilor și leaderilor care urmăresc evoluția la nivel de echipă, dar și la nivel de individ.

În 2018, zonele dedicate relaxării, activităților sportive sau networkingului pentru angajații din domeniul IT țin de natura firescului. Mediul de lucru sedentar, riscul burn-outului, hobby-urile angajaților, plafonarea sau lipsa productivității sunt factori de care angajatorii țin cont când decid pachetul extrasalarial pe care îl oferă angajaților. Workshop-urile din cadrul secțiunii IT Industry Challenges aduc în discuție modalități inovative de recrutare, retenţie şi motivare.

Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

HR Summit Timișoara este organizat de Libero Events și are loc pe 26 Aprilie 2018 în incinta Hotel NH Timișoara. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro.