Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș va organiza, în perioada 26-28 iulie 2017, cea de-a treia etapă din faza zonală a concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

La acest concurs vor participa echipe profesioniste din cadrul inspectoratelor județene, din județele Arad, Alba, Bihor, Hunedoara și Timiș.

Programul după care se va desfășura concursul, este următorul:

- festivitatea de deschidere a concursului și prezentarea loturilor sportive - 27 iulie, cu începere de la ora 9, festivitatea fiind urmată de prima probă a concursului „Scara de fereastră”. Aceste activități vor avea loc la Departamentul de Pompieri Lugoj, str. Făgetului, nr. 150. În aceeași dată, 27 iulie, la Arena „Dan Păltinișanu” din Timișoara va avea loc proba a doua, „Pista cu obstacole pe 100 m”.  

- proba a treia, „Ștafeta 4x100m”, va avea loc în 28 iulie, cu începere de la ora 9, la Arena „Dan Păltinișanu”, iar de la ora 12, pe terenul mic, de lângă arenă, se va desfășura ultima probă de concurs, „Desfășurarea dispozitivului de intervenție la motopompă”. 

Festivitatea de premiere și închiderea oficială a celei de-a treia etape, faza zonală, se vor petrece la stadionul „Dan Păltinișanu”, vineri, 28 iulie, după finalizarea celor 4 probe de concurs.  

Cornel Seracin

Foto: forum.pompierii.info