Cea de-a doua ediție a Zilelor Lacului Surduc, manifestare organizată de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, va avea loc în zilele de 1 și 2 iulie. Cei care aleg să petreacă două zile pe malul lacului nu vor avea ce regreta, pentru că organizatorii au pregătit o sumedenie de evenimente, adaptate pentru toate categoriile de vârstă.

Astfel, prima zi va debuta cu o petrecere pe plajă, urmând ca la ora 15 să aibă loc deschiderea oficială a evenimentului. Între orele 15:30-17, DJ-i Andaro și Stino Grant vor pregăti atmosfera pentru Aero Nautic Show, programat să se deruleze între orele 17-21. Alți trei DJ-i, Kataa, Dark și Geo da Silva vor întreține apoi atmosfera până la miezul nopții, când va avea loc un foc de artificii. Până la ora 3 a dimineții, se va putea petrece pe muzica mixată de DJ-i Sava, Sean Norvis și Mr. Pit.

Ziua a doua va debuta la ora 8 cu un concurs de pescuit pentru copii. Tot pentru cei mici, între orele 11-12, va avea loc, pe plajă, un spectacol de teatru de păpuși. Între orele 12-12:30, pe lac vor avea loc mai multe competiții: caiac, canoe, skiff-uri. Tot pe lac, între orele 12:30-13 se va desfășura un concurs de înot, fete și băieți, pe o distanță de 500 de metri. În același timp, pe mal, vor avea loc demonstrații ale Rescue TM. O inedită defilare a ambarcațiunilor ISU Banat și un exercițiu de salvare a scafandrilor de la Salvo vor avea loc între orele 13:30-14. De la ora 14 și până la ora 18 cei prezenți vor putea asista la un spectacol de muzică populară. Clubul Bănățean de Turism va organiza, între orele 15-17, o plimbare cu bicicletele în jurul lacului.

Pe parcursul celor două zile se pot face, permanent, plimbări cu hidrobicicletele pe lac, iar Junior Adventure va organiza activități pentru copii: tiroliană, tir cu arbaleta, desene pe față, plimbări cu barca pe lac.

A. BORBELY