Pentru pasionații de programare, dar și pentru cei care vor să câștige un premiu, BEST Timișoara organizează prima ediție a competiției Artificial Intelligence Battleground la INCUBOXX, în perioada 19-20 mai.

Artificial Intelligence BattleGround este o competiţie de programare folosind algoritmi de inteligenţă artificială.

Echipe alcătuite din maximum două persoane vor lucra timp de 20 de ore pentru a coda după cerințele date (în Java, C++ sau Python), urmând să concureze într-un joc împotriva altor echipe. Ca și structură, jocul se desfășoară în ture, unde fiecare jucător va acționa în paralel.

Ca majoritatea evenimentelor BEST Timișoara, AIBG aduce împreună Universitatea Politehnica Timișoara, studenții și companiile, creând totodată un cadru pentru o comunicare deschisă.

Premiile vor fi pe măsură: Locul I: 800 RON; Locul II: 500 RON; Locul III: 300 RON.

Pentru înscrieri, accesați site-ul oficial: http://aibg.besttm.ro unde aveți posibilitatea de a afla mai multe informații despre regulament, perioada de înscriere și orarul de activități.

În primăvara anului 1991, la inițiativa unui grup de studenți entuziaști și dornici de a aduce o schimbare atât în viața lor, cât și în a colegilor lor, a luat naștere grupul local BEST Timișoara.

De 25 de ani acesta oferă studenților, atât din cadrul Universității Politehnica Timișoara, cât şi din alte universităţi tehnice europene, oportunitatea de a se dezvolta atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin evenimentele organizate.

A. BORBELY