Clubul de Fotbal ASU Politehnica Timișoara anunță implicarea în programul „Școala altfel". 

„Școala altfel” în cadrul Politehnicii Timișoara se va desfășura în perioada 27 februarie - 3 martie. Se vor organiza cinci antrenamente ale echipei, la Baza 2 a Universității Politehnica Timișoara, situată în strada Aurel Podeanu 2, la care sunt invitați atât profesori, cât și elevi și chiar părinți. Pe parcursul a 90 de minute, cei mici vor avea ocazia să observe în detaliu cum decurge un antrenament al unei echipe de fotbal, de la pregătirea jucătorilor, la exercițiile specifice sau chiar la modalitatea în care jucătorii relaționează cu antrenorul ce îi coordonează. 

Zona de unde elevii vor putea urmări antrenamentele va fi clar delimitată, pentru a nu deranja activitatea pe teren. La finalul antrenamentelor, cei mici vor avea ocazia să pună întrebări, să se fotografieze cu jucătorii ASU Politehnica Timișoara și să ia autografe de la aceștia.

„Lansăm o invitație deschisă către toți profesorii timișeni din ciclul primar și gimnazial, care doresc să le ofere elevilor o experiență unică alături de fotbaliștii clubului nostru. Știm că cei mici sunt viitorul nostru, al tuturor și sperăm că prin aceste acțiuni vom reuși să îi inspirăm și să îi facem conștienți de importanța sportului pentru o viață sănătoasă. Elevii vor afla direct de la jucători care sunt satisfacțiile vieții de fotbalist, dar și care sunt sacrificiile ce trebuie făcute pentru performanță”, transmit reprezentanți ai Clubului de Fotbal ASU Politehnica Timișoara. 

În plus, fiecare elev va primi două bilete la meciul pe care Politehnica Timișoara îl va juca cu Dacia Unirea Brăila, în data de 4 martie 2017, pe stadionul Știința, localizat pe strada Traian Lalescu 1.

ASU Politehnica Timișoara evoluează în prezent în Liga a II-a de fotbal din România.

Pentru înscrieri în program sau pentru mai multe detalii pot fi apelate următoarele numere de telefon: 0724.654.387 (Sebastian Novovic) sau 0737.329.686 (Ciprian Freanț), sau pe adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ioana NICOLESCU