În urma instabilității și a incidentelor din Turcia, aeroporturile din principalele orașe au fost închise, mai multe zboruri fiind anulate. Aeroportul Internațional Timișoara a anunțat însă că nu au existat modificări sau anulări ale zborurilor cu această destinație, iar transportul aerian se efectuează în continuare în condiții normale.

„În urma situaţiei de instabilitate politico-militară din Turcia făcută cunoscută prin intermediul canalelor mass-media, Aeroportul Internaţional Timişoara vă informează că până în acest moment nu s-au primit informaţii referitoare la schimbări în programul zborurilor charter de vacanţă ce operează spre şi dinspre destinaţia Turcia, respectiv Antalya şi Bodrum”, au transmis în acest sfârșit de săptămână reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Timişoara.

Programul curselor charter pentru perioada de vară–2016 cu plecare de pe aeroportul Timişoara spre destinaţii de vacanţă din Turcia:

 - Spre destinaţia Antalya zborurile sunt programate cu o frecvenţă de cinci curse pe săptămână, după cum urmează: luni - decolare din Timişoara la ora 12; miercuri - decolare din Timişoara la ora 13.40; joi - decolare din Timişoara la orele 12 şi 12.15; sâmbătă - decolare din Timişoara la ora 13.40.

-  Spre destinaţia de vacanţă Bodrum operează curse charter în fiecare zi de joi cu decolare din Timişoara la ora 14.45.

Ioana NICOLESCU