Copiii din Timișoara, cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani, sunt invitați să îi scrie Moșului, iar dorințele li se pot îndeplini. Scrisorile trebuie puse în cutia care se afla la Târgul de Crăciun, lângă brad, până la data de 16 decembrie.

Reprezentanți ai Primăriei afirmă că pe adresa Târgului de Crăciun a sosit următoarea scrisoare: 

„Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă Brad, vizavi de Atelierul Moșului, o cutie mare unde aştept să primesc scrisori de la copiii cuminţi. În seara de 19 decembrie, la ora 17:30, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au  scris cele mai frumoase  şi interesante  scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care  au  între 3 și  10 ani împliniți  şi au fost tot anul cuminţi şi ascultători. Cei care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.  Scrisorile le primesc până în data de 16 decembrie și trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea! Vreau să le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 19 decembrie să  împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultură a Municipiului  şi UPC România.

Cu dragoste,

Moş Crăciun”

În data de 19 decembrie, de la ora 17:30,  Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Show Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 „Sfânta Maria”. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Ioana NICOLESCU