Un nou consilier personal al primarului orașului de pe Bega. Robert Kristof – care în primăvara lui 2015 era director al INCUBOXX, a preluat funcția la începutul săptămânii. În prezent, acesta este reprezentant al studenților în Senatul Universității POLITEHNICA.
În 2012, după preluarea mandatului de primar, Nicolae Robu a adus-o, pe post de consilier personal, pe Sanda Greblă – o tânără de numai 23 ani. De data aceasta, a venit rândul lui Robert Kristof, cu un an mai în vârstă, locul fiind ocupat după ce Alexandru Chirilă a părăsit funcția acum câteva luni. Nicolae Robu a spus că alegerea s-a bazat pe încredere.


„Sunt de luni la serviciu. Mă ocup de urmărirea notelor interne. Cred că primarul a fost mulțumit de activitatea pe care am depus-o la INCUBOXX”, a spus tânărul consilier.
Conform Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara (IFMT), „Robert Kristof s-a născut la 10.02.1991, la Lugoj. A absolvit Colegiul Național CORIOLAN BREDICEANU, unde a fost coordonator sportiv al consiliului elevilor și a fost implicat în peste 15 proiecte pe teme de voluntariat, ecologie, sociale în țară și străinătate. Robert este momentan student al Facultății de Mecanică, secția Mecatronică și Robotică, în anul III de studiu și a terminat anul II de studiu cu media 9,71. Este membru al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică și al Centrului de Informare și Consiliere a Studenților din anul I. În anul I de studiu s-a axat mai mult pe latura profesională și nu pe voluntariat și a reușit să câștige locul VI la faza națională a Concursului de Mecanică. În anul 2011 în noiembrie ocupă postul de coordonator al departamentului PR & IT al ligii studenților iar în martie 2012 cel de vicepreședinte proiecte. În urma alegerilor din luna iunie, devine președinte al organizației. De asemenea, în ianuarie 2012 este ales student-consilier al Facultății de Mecanică și student-senator al Universității POLITEHNICA din Timișoara. În luna martie 2012 este ales în Biroul Senatului UPT. Robert a fost un om de bază privind rapoartele din Complexul Studențesc din Timișoara și schimbările ce s-au produs în ultima vreme și se implică activ în tot ceea ce face. Pe lângă toate acestea, deține propria firmă de webdesign, WEBWAYS. Robert Kristof, președintele Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică a câștigat premiul CEL MAI BUN VOLUNTAR DIN CADRUL unei organizații nonguvernamentale de tineret, în 2012, în județul Timiș, la Gala Proiectelor pentru Tineret 2012.”
Alexandru Virgil STOICA