„HR Summit” revine la Timișoara cu un format nou al conferinței, care ii aduce împreună pe specialiștii de resurse umane, manageri, directori, furnizori de servicii HR, dar și pe cei care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman. Mai multe teme inedite puse în discuție și mai mult timp pentru networking și sharing knowledge este ceea ce îi așteaptă pe participanții „HR Summit Timișoara” din 2015.
Reprezentanți din companii precum BERGENBIER, AVON, BCR sau URGENT CARGUS îi vor pune la curent pe participanți cu cele mai noi proiecte și studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza „Mai mult decât o conferință – împreună suntem o comunitate”, „HR Summit” aduce la edițiile din acest an peste 150 de participanți și 15 prezentatori printre care și Alina Rădulescu (SCANDIA), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvalui participanților care sunt cele mai noi tendințe de pe piață și cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.
Cu o structură nouă și complexă, la „HR Summit” –  pe parcursul celor două zile de workshop-uri și prezentări – participanții vor afla care sunt ultimele noutați din HR, management și legislație.
Conferința de Resurse Umane „HR Summit” a debutat în Cluj-Napoca, în aprilie 2013. Ea se desfășoară in orase precum Timisoara (23-24 aprilie), Iași (22-23 octombrie) și Cluj-Napoca (26-27 martie).
„HR Summit„ include și o zonă expozițională care vine în completarea conferinței și oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea  de a-și expune portofoliile de produse și oferte. Astfel, participanții pot afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piața de HR internă și internațională. 
Primii 30 de înscriși la această ediție beneficiază de un discount de 25% la înscriere. Doritorii pot intra pe www.timisoara.hrsummit.ro pentru a afla mai multe detalii despre agenda evenimentului și înscrierile „early bird”.