Un grup de pe o cunoscută rețea de socializare dedicat primarului Timișoarei și administrat întru susținerea acestuia face un îndemn cel puțin interesant, citând un anunț de dezbatere publică. O doamnă, cu un limbaj select, îi îndeamnă pe timișoreni: „Ați văzut invitația? Veți putea discuta despre <<gunoaiele și bălăriile>> din oraș, aici dați din clonț, nu la comentarii!”. Să fie vorba despre cenzură? Adică ei, oamenii, timișorenii, de ce nu ar avea voie să comenteze dacă sunt nemulțumiți de ceva?

O altă doamnă - expert al grupului - pune cireașa pe tort (diacriticele, specifice limbii române, le-am pus noi, că e greu cu scrisul): „Când ați mai văzut pe vremea lui Robu, consultări?”. Interesantă referirea la fostul primar, a cărui amintire se pare că îi bântuie și chiar îi chinuie pe susținătorii actualului, dar asta e treaba lor. De fapt, despre ce e vorba?

Primăria Municipiului Timișoara organizează, în data de 10 august 2023, de la ora 16,30, o dezbatere publică privind aprobarea Regulamentului serviciului de salubrizare al Municipiului Timișoara. Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, bd. C.D. Loga nr. 1, et. 1. Toți cei interesați să participe la această dezbatere publică, să transmită propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare sau să ia cuvântul, se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau pe mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 09.08.2023, ora 12,00. Cetățenii care doresc să ia cuvântul, își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre, Durata de expunere a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant. Proiectul de hotărâre poate fi consultat la următorul link: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=36C5B213258FAE80C22589D600470727.