Advertorial

 

Se apropie finalul de an, iar companiile se pregătesc să comande cadourile pentru angajați. De multe ori, produsele alese reflectă profesionalismul și seriozitate cu care este privită dezvoltarea unei afaceri, dar și respectul pentru munca celor care se dedică îndeplinirii taskurilor profesionale. Finalul de an este așteptat de către corporatiști pentru că, de obicei, cadourile primite de la companie sunt rezultatul direct proporțional al satisfacțiilor profesionale avute. Unele companii organizează petreceri la birou sau la restaurant, altele preferă să închirieze vile ori hoteluri la munte pentru angajați și familiile acestora. În cadrul acestor petreceri se dau cadouri pentru fiecare în parte și se discută despre realizările anului care se încheie, respectiv se propun noi direcții de mers pentru anul următor.

 

Atelierele Unika propun câteva cadouri speciale pentru finalul anului. Iată mai jos care sunt variantele dintre care poți alege pentru cei care lucrează  la firma ta:

1.Agende Unika

Pentru companii, agendele personalizate reprezintă cadourile clasice. De obicei, aceste agende sunt personalizate cu emblema firmei respective. Atelierele Unika oferă posibilitatea personalizării prin emboss, folio, print UV, broderie ori timbru sec la comenzile en gros. Agendele realizate de Atelierele Unika sunt excepționale prin calitatea și oferta lor variată: Agende Piele Ecologică, Agende Gama Tradiții, Agende Gama Decor, Agende Gama Flexi, Agende Gama Eco, Agende Gama Lux, Agende Gama Clasic, Agende din Piele și Materiale Reciclate, Agende din piele naturală. Poți opta pentru unul dintre cele șase interioare de agendă: bloc buzunar, bloc nedatat, bloc datat zilnic, bloc Combi, bloc datat săptămânal, planner datat săptămânal. Aceste cadouri clasice sunt mereu binevenite pentru cei care lucrează într-un mediu de afaceri.

 

 

 

2.Accesorii de calitate

 Oferta Unika pentru această categorie este reprezentată de produse de calitate realizate din piele naturală ori ecologică sau chiar din materiale reciclate, respectiv portofele, etui pentru instrumente de scris, pentru ochelari, pentru cărți de vizită, portcarduri, brelocuri ori portchei, mape și seturi de birou, mape de documente ori serviete. Paleta de produse este extrem de variată și acoperă orice fel de preferințe ai avea. De asemenea, poți opta pentru cadouri individuale, în funcție de nivelul din companie al persoanei vizate. Cadourile pot fi combinate și create seturi frumoase pentru fiecare angajat în parte. Spre exemplu, poți combina o agendă cu un etui pentru instrumente de scris pentru angajații departamentelor. Ori poți combina mape de documente și serviete cu agende, etuiuri pentru cărți de vizită și instrumente de scris, inclusiv seturi de birou pentru directorii departamentelor ori managerii companiei.

 

3.Cadouri speciale

 

Pentru managerii departamentelor ori ai companiei, poți opta pentru cadourile speciale realizate de către specialiștii Unika. Această secțiune se adresează celor care preferă ceva deosebit și reprezintă cadourile ideale pentru ocazii importante, inclusiv finalul de an cu sărbătorile de iarnă. Poți alege produse din piele: de la Cutii pentru încălțăminte până la Cutii pentru medalii și plachete, Cutii complexe, Cutii pentru instrumentele de scris, Cutii de bijuterii, Cutii pentru cadouri, Cutii pentru cravate, Cutii unicat sau chiar Tuburi din piele ecologică sau naturală.

Atelierele Unika se remarcă prin experiența de 10 pe piața românească de profil. Calitatea materialelor și a accesoriilor utilizate se reflectă în trăinicia produselor lucrate cu dragoste și dedicație de către specialiștii acestei firme autohtone. Obiectele sunt realizate din piele naturală (ai la dispoziție 40 de culori), piele ecologică (poți alege din peste 100 de nuanțe) și materiale reciclate cu texturi variate. Pentru că munca este "brățară de aur", propunerile Unika reflectă exact acest lucru: dedicație, respect, atenție la detalii, utilizarea materialelor de calitate superioară, modele inovative, inclusiv introducerea pe piața de profil a broderiei cu motive tradiționale. Atelierele Unika reprezintă cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică de pe piața românească. Produsele sale sunt extrem de rezistente, iar designul îndeplinește și cele mai aprige dorințe.

 

Acestea sunt câteva sugestii de cadouri pentru final de an pe care le poți comanda și care îi vor face fericiți pe cei care lucrează pentru compania ta. Este important să optezi pentru produse care să reflecte seriozitate, eleganță și profesionalism. Cu siguranță persoanele care le vor primi vor înțelege că munca și dedicația lor sunt respectate și admirate, iar cadourile reflectă exact acest lucru. Propunem un parteneriat reciproc avantajos pentru toate părțile implicate: cei care comandă, cei care primesc cadourile, cei care le produc. Să ne respectăm reciproc munca și să creștem împreună, să continuăm pe drumul început și să ne menținem mereu în vârf!